Wednesday, 21 December 2011

My own testimonials

Tak percaya rasanya bila dapat pakai korset Premium Beautiful. Yelah, tengok harganya pun dah terbeliak biji mata. Lagi satu, bila tengok barang yang superbrand nie, mcm juz sesuai utk mereka yang berada n yang mempunyai income besar… Tapi, x sangka mereka yang mempunyai income kecil pun n yang kurang berada pun mampu untuk pakai korset PB seterusnya mampu untuk tampil langsing, sihat dan cantik melalui pembayaran ansuran dan juga peluang perniagaan yang disediakan oleh Hai – O.  Jadi, sy amik peluang nie utk pakai PB. Tujuan utama ialah nak kecutkan balik lemak kat badan nie n nak kecikkan punggung and peha…

Jadi, bila dah dapat pakai PB nie rasa gembira n teruja sgt…Masa mula2 fitting korset tue, try pakai dengan dress labuh…first reaction,wah!!!...bentuk badan masa tue jd cantik sgt dengan dress tue…tp terlupa lak nak amik testimony sebelum and selepas..pakai korset tue.. Badan kita jd fit dan kemas….Masa tue terlupa jap yang kat perut n pinggang nie byk lemak..huhu…

Minggu pertama pemakaian korset PB, masalah keputihan dah diselesaikan…Sebelum pakai PB, memang ada masalah keputihan…Alhamdulillah, sekarang dah xde.. Masa nie pun, nak pakai PB susah sgt, take time… Yelah, badan masa nie pun masih kembang dengan lemak2…Tp yang best, pakai PB macam rasa dipeluk jer, x rasa ketat pun… (‘’,) Jadi, sy pakai setiap kali gi keje…

Minggu kedua pakai PB, dah rasa longgar sikit…Dah x rasa susah nak pakai…Zap, dah siap… Tapi, bila x pakai rasa something wrong jer.…Jadi rindu lak bila x pakai… Confident level tinggi bila pakai PB…jadi rasa senang nak bergaya.. Miggu nie jgk, angin keluar banyk sgt, n kerap sendawa.. memang sy ada banyak angin dalam badan..Biasanyer, mak yang urutkan, nie lak PB yang urutkan huhu..

Sebulan dah pakai PB, nampak perubahan kat pinggul n punggung…Lemak kat pinggul dah kurang…suka nyer!!!. Punggung lak dah kecik ckit n up…Lagi satu, suka tengok bentuk perut…Dah flat n lemak dan tinggal selapis…nilah jadinya bila x jaga makan..lemak berlapis2…korset PB jgk yang kurangkan lemak2 nie..ish3…Klu yang kat dada lak, memang warna puting berubah… Betullah apa yang tertulis di pamphlet tue.. Ia membuatkan asset kita terletak pada tempatnya…

Peluang perniagaan yang ditawarkan pun sy grab jgk…disebabkan masalah kewangan, nie adalah salah satu cara sy nak tambahkan pendapatan sendiri…Orang kata, sambil pakai PB, sambil cari duit…huhu.. So, korang yang ada masalah sama, jom kiter sama2 ubah kehidupan kiter kepada yang lebih baik.. Yang penting kiter mesti berusaha dan jgn putus asa.. Kenapa???.. Sebabnyer, memang rezeki yang tuhan bagi nie 9/10 adalah daripada perniagaan, jadi kiter kena berusaha baru dapat… Tetapi, 90% adalah halangan dan rintangan yang kiter kena hadapi sebelum berjaya, sebab tue kiter x boleh berputus asa…Untuk berjaya, kiter mesti berusaha kearah matlamat tersebut, dan jangan menyerong dari matlamat asal kiter… Call @ sms me utk grab peluang nie..014-8020263…